Sardi

Sardi
1e Oosterparkstraat 96
1091 HE Amsterdam

Geopend
Maandag t/m zaterdag: 08:00 – 20:00 uur
Zondag: 10:00 – 20:00 uur

Contactgegevens
Tel: 020 765 78 81
E-mail: info@sardi.nl
Website: www.sardi.nl
Social media: Facebook

Sardi

Sardi

Alles wat we maken van kwaliteitsvlees, doen we met passie. We zijn trots op ons vak. En trots op het vlees waar we mee mogen werken. Onze gepassioneerde vakslagers vertellen graag over hun kennis van het mooie vleesambacht. Onze vleesselectie kiezen we zelf uit. Zo zijn we verzekerd van een eerlijk stuk vlees en een kwaliteitsproduct, mals en vol van smaak. Dat proef je ook aan het vlees uit onze slagerij.

We verwerken onze ambachtelijke vleeswaren in handgemaakte specialiteiten en voorkomen vleesverspilling. Met onze vers belegde broodjes ervaar je direct de smaaksensaties van ons kwaliteitsvlees.

Wij zijn liefhebbers van vlees, maar ook van dieren. Ons kwaliteitsvlees is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Dat proef je terug in de smaak van het vlees. De dieren zijn op een duurzame manier gehouden. Het comfort van het dier staat bij ons voorop. Tijdens het leven, maar ook bij het slachten. Dit gebeurt op een diervriendelijke en respectvolle manier. Tijdens de slachting ervaart het dier geen stress. Dat vinden wij belangrijk. Daarnaast is al ons vlees halal gecertificeerd.

  • Sardi
  • Sardi

terug naar overzicht