Total Copy Service

Total Copy Service
1e Oosterparkstraat 126 B-C
1091 HG Amsterdam

Geopend
Maandag: 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Contactgegevens
Tel: 020 692 53 03
E-mail: amsterdam@totalcopyservice.nl
Website: www.totalcopyservice.nl
Social media: Facebook & Instagram

Total Copy Service

Total Copy Service

Total Copy Service drukkerij – reprocenter maakt deel uit van TCS Group.nl en is sinds 1991 gegroeid tot een totaalleverancier.

Wij bieden vele diensten in de grafische sector voor zowel particulieren, verenigingen, midden- en kleinbedrijven als grote bedrijven.
Door goede contacten met verschillende leveranciers is Total Copy Service de schakel in grafische totaalproducties.

Naast het leveren van producten zoals kantoorartikelen, voeren wij alle opdrachten op kopieer- en printgebied voor u uit: van zwart/wit kopieerwerk tot full colour brochures, van één bedrukt T-shirt tot grote aantallen bedrijfs- en promotietextiel.

Op het gebied van advies staan er in het proces van aanvraag tot ‘aftersales’ enthousiaste vakmensen voor u klaar. Zij adviseren u over de keuzes die u kunt maken tussen producten, zodat er een goede prijs/kwaliteit verhouding ontstaat.
Ook op het gebied van marketing voorzien wij u graag van een advies.

“Tijd is geld.” Onze medewerkers zijn zich hiervan bewust. De afhandeling van uw vragen  doen we zo correct, efficiënt en snel mogelijk. Om te zorgen dat elk product uit ons leveringsprogramma stipt op tijd wordt geleverd, werken wij als grafische specialisten samen in een stevig netwerk. Op deze manier streven wij naar een prettige samenwerking met onze klanten.

terug naar overzicht